Μουσείο Τυπογραφείας

Ετοιμόρροπη γέφυρα από τις πλημμύρες στα Φαλάσαρνα

07Μια ετοιμόρροπη γέφυρα –εκτός από τις σοβαρές ζημιές σε θερμοκήπια στις οποίες ήδη έχουν αναφερθεί σε ρεπορτάζ τους τα «Χανιώτικα νέα»- άφησε πίσω της η σφοδρή κακοκαιρία των προηγούμενων ημερών στα Φαλάσαρνα.
Πρόκειται για τη γέφυρα στην τοποθεσία Κοτσυφού – Ρυάκι που, αν δεν γίνουν άμεσα έργα αποκατάστασης, κινδυνεύει με ολική κατάρρευση.
Όπως μας λέει ο κ. Μανώλης Χουρδάκης από τον Πλάτανο, ο οποίος παλαιότερα είχε διατελέσει πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Κισάμου, από τις πλημμύρες έσπασαν τα τσιμέντα που στήριζαν τη γέφυρα και υποχώρησε η άσφαλτος. Το ύψος της γέφυρας από 1,5 με 2 μέτρα περιορίστηκε στους 10 πόντους.
Ο ίδιος τονίζει ότι αν δεν γίνει άμεσα το έργο αποκατάστασης, θα καταρρεύσει η γέφυρα.
Ο πρώην πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Πλατάνου, Μανώλης Σκορδυλάκης, μας είπε ότι «πράγματι έγινε μια σοβαρή καταστροφή, όχι μόνο στα θερμοκήπια αλλά και στις υποδομές ολόκληρου του κάμπου, από γέφυρες, δρόμους, που χρειάζονται άμεσα αποκατάσταση».

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.