Μουσείο Τυπογραφείας

ΑΟΧ/ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Ετοιμάζονται για την πρεμιέρα στο Κύπελλο

1Για τα πρώτα τους επίσημα παιχνίδια τη φετινή χρονιά ετοιμάζεται ΑΟΧ/Κισσαμικός και Πλατανιάς οι οποίοι την Κυριακή θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν πρεμιέρα, παίζοντας εκτός έδρας για το θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Αμφότεροι θα αγωνιστούν απέναντι σε δυο ομάδες Γ’ Εθνικής, στοχεύοντας να επιβεβαιώσουν ότι είναι δυνατότεροι, όπως δηλώνει άλλωστε και η διαφορά της μίας κατηγορίας.
Ο ΑΟΧ/Κισσαμικός θα παίξει στην Ερμιονίδα και ο Πλατανιάς στην Ξάνθη (Αρης Αβάτου), σε δύο αποστολές που είναι νοκ άουτ. Πρόκειται για παιχνίδια, που πάνω απ’ όλα δίνουν την ευκαιρία στις δύο χανιώτικες ομάδες να τα εντάξουν στην προετοιμασία τους για την έναρξη του πρωταθλήματος, εκεί όπου και για τις δύο πέφτει ουσιαστικά το βάρος. Σε κάθε περίπτωση, ωστόσο, στόχος είναι η πρόκριση.
Το ματς του ΑΟΧ/Κισσαμικού θα προηγηθεί κατά δύο ώρες, αφού είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 16.30 ενώ αυτό του Πλατανιά θα αρχίσει στις 18:30.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.