Μουσείο Τυπογραφείας

Αίτημα για δημιουργία Πυροσβεστικού Σταθμού στο Δήμο Πλατανιά

Mε έγγραφο του προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Μ Χρυσοχοϊδη, τον Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγο Β.Ματθαιόπουλο και κοινοποίηση στους Βουλευτές του Νομού και τον Περ/κο Δ/ντη Κρήτης Αρχιπύραρχο Νικόλαο Λαγουδάκη,επανέρχεται στο αίτημα της δημιουργίας Πυροσβεστικού Σταθμού στο Δήμο Πλατανιά  ο δήμαρχος Πλατανιά κ. Γιάννης Μαλανδράκης.

Ο Δήμαρχος κ. Μαλανδράκης μεταξύ των άλλων στο αίτημα του αναφέρει «ο Δήμος Πλατανιά, είναι ο μεγαλύτερος Δήμος του Νομού Χανίων, από τους μεγαλύτερους της χώρας και απαρτίζεται από 121 οικισμούς. Επίσης στην έκταση του υπάρχουν χιλιάδες εκτάρια καλλιεργειών και δασικών εκτάσεων σε ορεινά και ημιορεινά εδάφη, ενώ κατά την εκτεταμένη τουριστική περίοδο υποδέχεται δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες σε καθημερινή βάση. Θεωρούμε ενδεδειγμένο, όπως έχομε αναφέρει και σε παλαιότερα αιτήματα μας, τη δημιουργία πυροσβεστικού σταθμού στο Δήμο Πλατανιά προκειμένου να καλυφθούν με τον καλύτερο δυνατό και άμεσο τρόπο, οι ανάγκες πυρόσβεσης, όταν αυτές απαιτούνται, καθώς και η άμεση παρέμβαση σε συμβάντα θεομηνιών, όπως πρόσφατα ανεδείχθη από τα πρόσφατα πλημμυρικά φαινόμενα…..»
Τέλος αναφέρεται στην πρόσφατη επίσκεψη στο Δήμο, του Περιφερειακού Διοικητή Π.Υ. Κρήτης, Αρχιπύραρχου κ.Λαγουδάκη, όπου δόθηκε η ευκαιρία να κάνει εκτενέστερη ενημέρωση για την αναγκαιότητα ικανοποίησης του παραπάνω αιτήματος, για το οποίο βρήκε ανταπόκριση στο αίτημα αυτό από τον Περιφερειακό Διευθυντή, ενώ παράλληλα τον ενημέρωσε για τη διαθεσιμότητα του Δήμου να παρέχει υποδομές στέγασης του Πυροσβεστικού Σταθμού.

1 σχολιο

  • [coba] ~ ~ ~ Απάντηση

    Αίτημα για δημιουργία όχι μόνο Πυροσβεστικου Σταθμου αλλά κ Αστυνομικου Σταθμου όχι μόνο στο Πλατανια αλλά κ στη Γεωργιουπολη μια κ ο κυριος Δημαρχος του Αποκορωνα προέρχεται από τις τάξεις της ΕΛ.ΑΣ……Ας το δουν οι Δημοτικες Αρχες σε συνεργασία με το Υπουργείο Προστασιας του Πολιτου!!!!!!!!!

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.