Μουσείο Τυπογραφείας

Eθελοντικός καθαρισμός στο λιμανάκι Αγ. Κυριακής

Η Δ/νση Περιβάλλοντος Πρασίνου και Καθαριότητας του Δήμου Χανίων και το 10ο Δημοτικό Σχολείο Χανίων, στο πλαίσιο των δράσεων “Καθαρίστε τη Μεσόγειο” διοργανώνουν εθελοντικό καθαρισμό στο λιμανάκι της Αγίας Κυριακής, την Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016 και ώρα 09:00 π.μ.. Στην πρωτοβουλία θα συμμετέχει και το Τμήμα Σαμαρειτών του Ερυθρού Σταυρού, για την ασφάλεια των παιδιών.
«Η βοήθειά όλων των πολιτών είναι πολύτιμη για να καταφέρουμε να διατηρήσουμε τη φυσική ομορφιά του τόπου μας αναλλοίωτη» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΛΑΘΑ

Εθελοντικός καθαρισμός πραγματοποιήθηκε και στην παραλία του  Καλαθά, από το Δήμο Χανίων & τοπικές επιχειρήσεις.

Με ανακοίνωση του ο Δήμος Χανίων γνωστοποιεί πως σε συνεργασία με τοπικές επιχειρήσεις προέβησαν την Κυριακή 29 Μαΐου 2016 σε εθελοντικό καθαρισμό του δυτικού τμήματος της παραλίας του Καλαθά. Ο καθαρισμός πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των δράσεων “Καθαρίστε τη Μεσόγειο” για εξωραϊσμό και αναβάθμιση παραλιών της πόλης.

Στόχος αυτής της πρωτοβουλίας είναι η ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης για το περιβάλλον, στέλνοντας το μήνυμα ότι η καθαριότητα είναι υπόθεση όλων.

Ο Δήμος Χανίων ευχαριστεί θερμά τις τοπικές επιχειρήσεις για την πρωτοβουλία της διοργάνωσης και την άψογη συνεργασία.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.