Μουσείο Τυπογραφείας

Εθελοντική αιμοδοσία στην ΑΝΕΚ LINES

Καταδεικνύοντας με τον καλύτερο τρόπο ότι “η προσφορά είναι στο αίμα μας” η ΑΝΕΚ LINES, ευαισθητοποιημένη στο ζήτημα της εθελοντικής αιμοδοσίας, ένωσε τις δυνάμεις της με τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Χανίων «Άγιος Ιωάννης» και το Γενικό Νοσοκομείο Χανίων «Άγιος Γεώργιος» & πραγματοποίησε την 13ή εθελοντική Αιμοδοσία, στα Κεντρικά Γραφεία της εταιρείας στα Χανιά την Τρίτη 19/3, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της εταιρίας.

Άνθρωποι της ΑΝΕΚ LINES, πληρώματα και εθελοντές για μια ακόμα φορά έδωσαν αίμα, μεταφέροντας μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας σε συνανθρώπους μας με σοβαρά ζητήματα υγείας. Από την κοινή προσπάθεια, συγκεντρώθηκαν σχεδόν 30 πολύτιμες μονάδες αίματος που θα διατεθούν για τις πάγιες ανάγκες του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων (χειρουργεία, αιματολογικές νόσους, πάσχοντες από μεσογειακή αναιμία, μεταγγίσεις, τροχαία ατυχήματα, κλπ.
Για την εθελοντική αιμοδοσία, η Πρόεδρος του Συλλόγου Αιμοδοτών Ν. Χανιών «Άγιος Ιωάννης», Δέσποινα Ροδουσάκη, υπογράμμισε: «Για μια ακόμα φορά η ΑΝΕΚ LINES στέκεται έμπρακτα στο πλευρό μας και στη διαρκή μας προσπάθεια να χαρίζουμε ελπίδα σε εκείνους που χρειάζονται απτή στήριξη. Είμαστε περήφανοι που μια εταιρεία από τον τόπο μας, αφουγκράζεται και απαντά έμπρακτα σε ουσιαστικά ζητήματα του νησιού μας, με συνέπεια και σταθερότητα, αναγνωρίζοντας ότι οι ανάγκες για αίμα, είναι αυξημένες. Μόνο το Γενικό Νοσοκομείο Χανίων χρειάζεται ημερησίως 80 μονάδες αίματος».
Ο Αναπληρωτής Δ/νων Σύμβουλος της ANEK LINES, Γιώργος Αρχοντάκης, τόνισε μεταξύ άλλων: “Η εθελοντική αιμοδοσία, πολύτιμο και ανιδιοτελές δείγμα αλτρουισμού, ανθρωπισμού, κοινωνικής προσφοράς και συνεισφοράς, αποτελεί πραγματικό δώρο ζωής. Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στο κοινωνικό σύνολο, η ΑΝΕΚ LINES, συμμετέχει για 13 φορά ομόψυχα στη συλλογική προσπάθεια αιμοδοσίας για την φροντίδα και διαφύλαξη της ανθρώπινης ζωής και της υγείας, που αποτελούν ύψιστο αγαθό και δικαίωμα για όλους.

Επισημαίνετε, ότι για τις ανάγκες προβολής της συγκεκριμένης αιμοδοσίας ο  Χανιώτης σκηνοθέτης Θοδωρής Παπαδουλάκης επιμελήθηκε αφιλοκερδώς με ιδιαίτερη ευαισθησία το βίντεο που ακολουθεί στον παρακάτω σύνδεσμο:

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.