Μουσείο Τυπογραφείας

Εστίες φωτιάς ανά την Κρήτη

pyrkagia pyrosvestikiΔεν ήταν μόνο η χθεσινή φωτιά στην Ιεράπετρα που κινητοποίησε το μηχανισμό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, που έσπευσε με 18 οχήματα, 40 υπαλλήλους, δύο ομάδες πεζοπόρου αλλά και τρία οχήματα δήμων που έσπευσαν να συνδράμουν. Οι “ειδικές” συνθήκες που επικρατούσαν, χθες, λόγω των ισχυρών ανέμων κινητοποίησαν αρκετές φορές οχήματα και προσωπικό της Υπηρεσίας.

Σύμφωνα με το cretalive, στις 16.45 ξέσπασε φωτιά σε υπολείμματα καλλιεργειών και φερτά υλικά στον Αδελιανό Κάμπο Ρεθύμνου. Στο σημείο έσπευσε ένα όχημα με δύο υπαλλήλους που έσβησαν τη φωτιά μέσα σε 40 λεπτά.

Λίγη ώρα αργότερα, λίγο μετά τις 18.30, στον Καλονύχτη ξεσπούσε μικρή φωτιά σε χορτολιβαδική έκταση. Κι εκεί έσπευσε ένα όχημα με δύο υπαλλήλους που γρήγορα εξουδετέρωσαν τις φλόγες.

Σε υπολείμματα καλλιεργειών εκδηλώθηκε πυρκαγιά, χθες, στις 19.25, στην Πόμπια του δήμου Φαιστού. Στο σημείο έσπευσε ένα πυροσβεστικό όχημα με δύο υπαλλήλους που μία ώρα αργότερα είχαν σβήσει τη φωτιά.

Σε χορτολιβαδική έκταση στην Άρβη του δήμου Βιάννου εκδηλώθηκε φωτιά, χθες το βράδυ, στις 21.45. Έσπευσε ένα όχημα της Πυροσβεστικής με δύο υπαλλήλους που ως τις 23.34 είχαν σβήσει τις φλόγες.

Σε όλες τις περιπτώσεις, τα αίτια εκδήλωσης των πυρκαγιών, ερευνώνται.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.