Μουσείο Τυπογραφείας

ΕΣΡ: Πρόστιμο 150.000 ευρώ και πενθήμερη αναστολή μετάδοσης για την εκπομπή του Λιάγκα

Την επιβολή χρηματικού προστίμου ύψους 150.000 ευρώ και την αναστολή μετάδοσης της εκπομπής για πέντε συνεχείς ημέρες αποφάσισε τη Δευτέρα το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ) για την τηλεοπτική εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα». Όπως μεταδίδει το cnn.gr, σύμφωνα με την απόφαση, οι ποινές αφορούν στην εκπομπή που είχε μεταδοθεί στις 7 Νοεμβρίου 2019, κατά τη διάρκεια της οποίας είχε σχολιαστεί το περιστατικό της ασέλγειας σε φοιτήτρια του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ).

Το ΕΣΡ αποφάσισε για τις «παραβάσεις της προσβολής της αξίας του ανθρώπου και της δυσμενούς διάκρισης λόγω φύλου» να επιβάλει διακοπή «μετάδοσης της εκπομπής για 5 συνεχόμενες ημέρες, από 20/1/2020 μέχρι και 24/1/2020»

Τέλος, για την «υποβάθμιση της ποιοτικής στάθμης του προγράμματος» το ΕΣΡ επέβαλε χρηματικό πρόστιμο ύψους 150.000 ευρώ.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.