Μουσείο Τυπογραφείας

Εργα τώρα στον Β.Ο.Α.Κ.!

Στον Σταλό η κυκλοφορία γίνεται από το ένα ρεύμα λόγω μεγάλης κατολίσθησηςΗ κακοκαιρία δεν χτύπησε μόνο τα Χανιά άλλα όλη τη χώρα. Στα Ιωάννινα χρειάζονταν αντιολισθητικές αλυσίδες. Στα Τρίκαλα το χιόνι ξεπέρασε τους 50 πόντους. Σε πολλές περιοχές έκλεισαν δρόμοι.
Πουθενά αλλού, όμως, δεν μάθαμε να έγινε μεγάλη κατολίσθηση στο εθνικό οδικό δίκτυο, όπως αυτή στον Σταλό Χανίων.
Μόνο εδώ, φαίνεται πως συνέβη και αυτό. Στον Βόρειο Οδικό Αξονα τα προβλήματα του οποίου δεν σταματούν.
Πάλι καλά που την ώρα της κατολίσθησης δεν περνούσε από το σημείο κάποιο αυτοκίνητο. Πάλι καλά που δεν θρηνήσαμε θύματα.
Ποιος, όμως, αρμόδιος, διαβεβαιώνει πως παρόμοιες κατολισθήσεις δεν θα δούμε και στο μέλλον; Τι μελέτες και τι έργα έχουν γίνει για να ελαχιστοποιηθεί ο κίνδυνος μπροστά στα έντονα καιρικά φαινόμενα. Εδώ, για ένα απλό κούρεμα θάμνων ώστε να φανούν οι κρυμμένες πινακίδες κυκλοφορίας, όπως αυτή για τον κόμβο Ταυρωνίτη, γράφουμε επί μήνες αλλά οι αρμόδιοι ούτε καν έχουν μπει στον κόπο να απαντήσουν, πόσο μάλλον να στείλουν συνεργείο να “κουρέψει” τους θάμνους.
Επιτέλους, η Περιφέρεια Κρήτης με τις αρμόδιες υπηρεσίες της, οφείλει εδώ και τώρα να δώσει εξηγήσεις και να προχωρήσει σε ενέργειες για την αντιμετώπιση των προβλημάτων. Το ίδιο και το Υπουργείο Υποδομών.
Επιτέλους, να δούμε έργα εδώ και τώρα, στον υφιστάμενο Β.Ο.Α.Κ. Γιατί αν είναι να περιμένουμε να ξεκινήσει το έργο του νέου Β.Ο.Α.Κ., για να δούμε αποτελέσματα, καλά… κρασιά.

1 σχολιο

  • [MANOS] ~ 4 Ιανουαρίου 2019 ~ 15:58 ~ Απάντηση

    ΚΑΝΕΝΟΣ αρμόδιου ΔΕΝ ιδρώνει το αυτί; Τα δέντρα και γενικά η βλάστηση σε αμέτρητα σημεία φτάνουν μέχρι τη μέση σχεδόν του δρόμου κρύβοντας πινακίδες(!) και στηθαία, ο ίδιος ο δρόμος έχει αποκολλημένο ασφαλτοτάπητα σε αμέτρητα σημεία με αποτέλεσμα επισφαλή οδήγηση, διαγραμμίσεις σε κακά χάλια. Σε συνδυασμό με την ανυπαρξία διαχωριστικού στη μέση, όλα αυτά απαρτίζουν μία οδό προς τον όλεθρο και την καταστροφή. Οι χειμερινές κατολισθήσεις είναι το κερασάκι στην τούρτα. Οι αρμόδιοι άραγε δεν βγαίνουν από τα σπίτια τους; Δεν κυκλοφορούν στην Ε.Ο; Δεν προβληματίζονται και οι ίδιοι; Μήπως περιμένουν να τα φτιάξουν οι επόμενοι όπως ακριβώς συμβαίνει επί δεκαετίες; Ας αναλάβουν επιτέλους τις ευθύνες που τους αναλογούν σύμφωνα με τις υποσχέσεις τους, πριν επιστρέψουν στα σπίτια τους αλλά προπάντων πριν θρηνήσουμε τα επόμενα θύματα.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.