Μουσείο Τυπογραφείας

Εργα σε εκκρεμότητα στην Κίσσαμο

Στο ΠΕΠ Κρήτης θα ενταχθεί το έργο Πλάτανος – Σφηνάρι του επαρχιακού οδικού δικτύου, όπως ανακοίνωσε χθες ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, στη διάρκεια συνάντησης που είχε με τον Δήμαρχο Κισσάμου Γιώργο Μυλωνάκη, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Χανίων Νίκου Καλογερή και του Εντεταλμένου Δημοτικού Σύμβουλου Κισσάμου Νεκτάριου Κουμάκη.
Επίσης, σύμφωνα με ανακοίνωση της Περιφέριεας Κρήτης, ολοκληρώνονται οι διαδικασίες και εξασφαλίζεται η συμπληρωματική χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Κρήτης για την ολοκλήρωση του έργου της λιμνοδεξαμενής του Έλους.
Στην ατζέντα της συζήτησης ήταν και η κατεπείγουσα διαδικασία υλοποίησης των απαιτούμενων έργων για την εγκατάσταση των προκατασκευασμένων αιθουσών που θα εξασφαλίζουν την ομαλοποίηση της διδασκαλίας στο Γενικό Λύκειο και το ΕΠΑΛ Κισσάμου. Επίσης, συζητήθηκε και η πορεία των μελετών ανέγερσης των νέων Λυκείων.
Τέλος, δρομολογείται η χρηματοδότηση του ολοκληρωμένου έργου, για τον αγωγό μεταφοράς στον Πλάτανο, των χειμέριων απορροών του Σφηναρίου.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.