Μουσείο Τυπογραφείας

Ερευνητές κατέγραψαν σπάνιο καρχαρία 6 μέτρων (βίντεο)

katagrafh-thumb-largeΈναν γιγαντιαίο σπάνιο Εξακαρχαρία μήκους τουλάχιστον 6 μέτρων κατέγραψαν ερευνητές – βιολόγοι μέσα από το υποβρύχιό τους στις Μπαχάμες.

Όπως μεταδίδει η Καθημερινή, η ερευνητική αποστολή βρισκόταν σε βάθος 528 μέτρων όταν εμφανίστηκε μπροστά της ο τεράστιος, σπάνιος θηλυκός καρχαρίας του είδους “Bluntnose Sixgill”, ο οποίος είχε σχεδόν το διπλάσιο του μεγέθους του υποβρύχιου, σύμφωνα με την ομάδα OceanX.

Οι επιστήμονες δεν γνωρίζουν πολλά για αυτούς τους καρχαρίες, καθώς ζουν τόσο βαθιά στον ωκεανό και οι οποίοι θεωρούνται κυρίαρχοι θηρευτές του οικοσυστήματος βαθέων υδάτων.

Στο πραγματικά τρομακτικό βίντεο, ο τεράστιος καρχαρίας εμφανίζεται από τα βάθη του ωκεανού και επιτίθεται στο βαθυσκάφος με άγριες διαθέσεις. Μάλιστα, ένας από τους ερευνητές ακούγεται σοκαρισμένος να λέει: «θεέ μου, είναι τέρας!»

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.