Μουσείο Τυπογραφείας

Επιθεώρηση Βουλγαράκη στο έργο «Παράκαμψη Τοπολίων»

Το έργο «Παράκαμψη Τοπολίων» επισκέφτηκαν σήμερα, Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018, ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων, κ. Απόστολος Βουλγαράκης, όπως και υπηρεσιακοί παράγοντες της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων.

Ο κ. Βουλγαράκης διαπίστωσε ότι οι εργασίες συνεχίζονται με γρήγορο ρυθμό, μετά την απεμπλοκή της χρηματοδότησής του, σε τρία μέτωπα (Τοπόλια, Μύλους, Θέση «Καρυδάκι»), με στόχο την άμεση ολοκλήρωση των χωματουργικών εργασιών, όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση της Περιφερειακής ενότητας Χανίων.

Στη συνέχεια ο Αντιπεριφερειάρχης επισκέφτηκε το Έλος οπού συναντήθηκε με κατοίκους της περιοχής με τους οποίους συζητήθηκαν τα προβλήματα που δημιουργούνται από την απορροή όμβριων του νέου δρόμου. Επίσης, επιθεωρήθηκε ο δρόμος Έλος – Κεφάλι – Σφηνάρι – Πλάτανος προκείμενου να προταθεί η χρηματοδότησή της αποκατάστασής του από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.