Μουσείο Τυπογραφείας

Επεισόδια στο Σύνταγμα

Επεισόδια σημειώθηκαν στην πλατεία Συντάγματος, με ομάδες αντιεξουσιαστών να πετάνε μολότοφ και πέτρες κατά αστυνομικών δυνάμεων, οι οποίες έκαναν περιορισμένη χρήση χημικών.

Οι αντιεξουσιαστές μπήκαν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Πλατεία Συντάγματος κατά της επικύρωσης της συμφωνίας και ξαφνικά άρχισαν να επιτίθενται σε άνδρες των ΜΑΤ. Λόγω των επεισοδίων έχουν κλείσει όλοι οι δρόμοι στο κέντρο της Αθήνας.

Στις φλόγες τυλίχθηκε βαν τηλεοπτικού σταθμού, που βρίσκεται μπροστά από τον Εθνικό Κήπο, μετά από βόμβα μολότοφ που πέταξε ομάδα αντιεξουσιαστών κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στην Πλατεία Συντάγματος. Παράλληλα, ομάδες αντιεξουσιαστών έκαψαν ένα αυτοκίνητο στο Σύνταγμα, ενώ έσπασαν τζαμαρίες καταστημάτων και ΑΤΜ στο κέντρο της Αθήνας. Η αστυνομία προχώρησε σε σαράντα προσαγωγές ατόμων για τα επεισόδια στην Πλατεία Συντάγματος.

Εν τω μεταξύ νωρίτερα σε προσαγωγές τεσσάρων ατόμων, που βρίσκονταν πολύ κοντά στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, στην Πλατεία Κουμουνδούρου, προχώρησε η αστυνομία. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα άτομα αυτά κρατούσαν πανό, το οποίο σκόπευαν να αναρτήσουν στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.