Μουσείο Τυπογραφείας

Επισκέψεις Γρ. Αρχοντάκη σε φορείς και υπηρεσίες

Διεύθυνση Διοικητ. ΥπηρεσιώνΣτα πλαίσια του κύκλου επαφών με Φορείς και Υπηρεσίες, ο υποψήφιος Δήμαρχος Χανίων, κ. Γρηγόρης Αρχοντάκης, επικεφαλής του Συνδυασμού «Μαζί για τα Χανιά της Επόμενης Μέρας», συνοδευόμενος από υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους του Συνδυασμού του, επισκέφθηκε την Παρασκευή 19/04/2019, το Αστικό ΚΤΕΛ Χανίων και τη Διεύθυνση Διοικητικών Υπηρεσιών του Δήμου Χανίων.

Όπως αναφέρει μεταξύ άλλων η σχετική ανακοίνωση «ο κ. Αρχοντάκης  είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τον Πρόεδρο του Αστικού ΚΤΕΛ Χανίων κ. Δημήτρη Καρτάκη, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου καθώς και με εργαζόμενους για την ανάγκη συνεργασίας μεταξύ της Δημοτικής αρχής και του Αστικού ΚΤΕΛ» ενώ όσον αφορά στην επίσκεψη στη  Διεύθυνση Διοικητικών Υπηρεσιών παρουσία της Προϊσταμένης κ. Γεζουέ Δώρας, των Προϊσταμένων των Τμημάτων της Διεύθυνσης καθώς και υπηρεσιακών παραγόντων, το περιεχόμενο της συζήτησης κινήθηκε γύρω από τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Υπηρεσία στη λειτουργία της.

Παράλληλα όπως ανακοινώθηκε:

Ο υποψήφιος κ. Γρηγόρης Αρχοντάκης, συνοδευόμενος από υποψήφιους του Συνδυασμού του, θα πραγματοποιήσει τις εξής επισκέψεις:

Μεγάλη Δευτέρα 22/04/2019
10:00: Ελληνική Εταιρία Προστασίας & Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων-ΕΛΕΠΑΠ
11:00: Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρία –Κ.Η.Φ.Α.ΑΜΕΑ.
12:00: Σύλλογος Προστασίας Αυτιστικών Παιδιών Νομού Χανίων-Κ.Η.Φ.Α.Π. «Η Μεγαλόχαρη»
13:00: Στέγη Κοριτσιού Αγίου Νεκταρίου
14:00: Σύλλογος Εθελοντικής Προσφοράς και Στήριξης -Ορίζοντας

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.