Μουσείο Τυπογραφείας

Επίσκεψη του Πρέσβη της Ουγγαρίας στη Περιφέρεια Κρήτης

Η προώθηση του τουριστικού προϊόντος της Κρήτης αλλά και των ποιοτικών πιστοποιημένων προϊόντων του νησιού στην αγορά της Ουγγαρίας μέσω των Επιμελητήριων και των παραγωγικών τάξεων συζήτησε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης με τον νέο πρέσβη της Ουγγαρίας στην Ελλάδα Erik Haupt που επισκέφθηκε την Περιφέρεια Κρήτης, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Ο πρέσβης της Ουγγαρίας που συνοδευόταν από τον επίτιμο Πρόξενο της χώρας στη Κρήτη Κωνσταντίνο Κωνσταντινίδη ανέφερε ότι κάθε χρόνο επισκέπτονται το νησί μας για διακοπές περισσότεροι από 50.000 Ούγγροι, ενώ εκτίμησε ότι ο αριθμός αυτός μπορεί να σημειώσει αύξηση. Μάλιστα ζήτησε από τον Περιφερειάρχη Κρήτης να υπάρξει συνεργασία και στον τομέα του πολιτισμού με αντίστοιχες Περιφέρειες της Ουγγαρίας, πρόταση που έκανε αποδεκτή ο Σταύρος Αρναουτάκης που ευχαρίστησε τον Πρέσβη για την επίσκεψη του στο νησί μας και την εκτίμηση που δείχνει σε αυτό. Νωρίτερα ο κ. Haupt και ο κ. Κωνσταντινίδης είχαν συνάντηση και με τον Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου Ευριπίδη Κουκιαδάκη.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.