Μουσείο Τυπογραφείας

Επίσκεψη Ροταριανών και Σοροπτιμιστόν από Αγγλία  και Αυστρία στον Αζωγυρέ

Στον Αζωγυρέ βρέθηκαν σήμερα Πέμπτη (9/5) η Λύδια Ισόλα  Σοροπτιμίστρια από την Αυστρία  η οποία  δραστηριοποιείτε τώρα και χρόνια στη χώρα κυρίως στον Φιλανθρωπικό τομέα, η οποία συνοδευόταν  από την Κυρία  Τζέην Ϊνμαν  δραστήριο μέλος  της Σοροπτιμιστικής Περιφερείας Κακερμάουθ  της Μεγάλης Βρετανίας  και τον Σύζυγο της Κύριο Τζόν Ϊνμαν  Γραμματέα του  Ροταριανού Ομίλου  Μπάσενθβαιητ -Bassenthwaite  της Ροταριανής Περιφέρειας  1190 .

Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση την οποία υπογράφει ο Ευτύχιος Αντ. Κουκουτσάκης, πρόεδρος του πρώτου Ροταριανού Κοινοτικού Σώματος Ελλάδος Αζωγυρέ Σελίνου  «μετά από της γνωστές συστάσεις  και  δείπνο προχωρήσαμε σε ανταλλαγές απόψεων και συζητήσεων Κυρίως επάνω στον Φιλανθρωπικό τομέα, στη συνέχεια επισκέφτηκαν τα γραφεία του Σώματος μας όπου τους  απονείμαμε τον Τίτλο  τιμής και ευγνωμοσύνης για τον ενδιαφέρον και την στήριξη τους Προς το Πρώτο Ροταριανό Κοινοτικό Σώμα Ελλάδος Αζωγυρέ Σελίνου   . Στη συνέχεια επισκέφτηκαν τη γκαλερί της Καλλιτέχνιδος   Gail Wareham  και τα μνημεία του χωριού μας, όπου και κατέθεσαν μπουκέτο από Λουλούδια στο Διεθνές Μνημείο  Ανθρωπινών  Δικαιωμάτων και Ισότητας το χωριού μας .
Αισιοδοξούμε και αναμένουμε μελλοντικές επισκέψεις όπου θα ενδυναμώσουν της σχέσεις τον δυο περιφερειών μας .
Γεγονός είναι ότι από σήμερα το Διεθνές Ρόταρυ και ο Παγκοσμίως  Σοροπτιμισμος γύρισαν  νέα σελίδα συνεργασίας και αλληλεγγύης μια και η στόχοι μας είναι κοινοί και η δυο επιδιώκουμε ένα κόσμο με  ανθρώπινα δικαιώματα ελευθερία και ισότητα φύλων Υγεία και παγκόσμια Ειρήνη θα συνεργαστούμε σκληρά επάνω σε αυτά ώστε  να αφήσουμε τον Κόσμο σε καλύτερη μοίρα  από ότι τον βρήκαμε»

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.