Μουσείο Τυπογραφείας

Επίσκεψη γερμανικής παιδικής χορωδίας

27cΜε επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο θέατρο: “Μίκης Θεοδωράκης” η συναυλία της παιδικής χορωδίας αγοριών “Aurelius” του Καλφ (Calw) της Γερμανίας, έπειτα από πρόσκληση του Μουσικού Σχολείου Χανίων, ενώ ανάλογη συναυλία θα πραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβριο στο Καλφ από τους μαθητές του Μουσικού Σχολείου.
Χθες, τον καλλιτεχνικό διευθυντή της παιδικής χορωδίας αγοριών “Aurelius” του Καλφ (Calw) της Γερμανίας, Μπέρχαρντ Κούγκλερ, τα μέλη της χορωδίας και τους συνοδούς τους υποδέχτηκε στο Δημαρχείο, ο δήμαρχος Χανίων, Τάσος Βάμβουκας.
Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου Χανίων, κατά τη διάρκεια της συνάντησης, στην οποία παρευρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Κυριάκος Καζάκος, ο Διευθυντής, Γιώργος Ανδρεδάκης, και εκπαιδευτικοί του Μουσικού Σχολείου, ο κ. Βάμβουκας συνεχάρη τα μέλη και τους υπευθύνους της χορωδίας για την συναυλία στο Θέατρο “Μίκης Θεοδωράκης” σε συνεργασία με το Μουσικό Σχολείο Χανίων ενώ αναφέρθηκε και στις επαφές, που έχουν αναπτυχθεί μεταξύ των Χανίων και της περιοχής του Καλφ, τονίζοντας ότι αυτές θα πρέπει να διευρυνθούν. Επισήμανε επίσης ότι «οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου Χανίων και τα μέλη της εν λόγω χορωδίας συνδέονται πέραν των άλλων και από την κοινή ευρωπαϊκή τους ταυτότητα, ως Ευρωπαίοι πολίτες».
Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων.

Maria Orfanoudaki

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.