Μουσείο Τυπογραφείας

Επίσκεψη Αρχοντάκη στην Υπηρεσία Πρασίνου

1Ο υποψήφιος Δήμαρχος Χανίων, κ. Γρηγόρης Αρχοντάκης, επικεφαλής του Συνδυασμού «Χανιά- Επόμενη Μέρα», επισκέφθηκε την Παρασκευή 21/03/2019, τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος, Πρασίνου & Καθαριότητας του Δήμου Χανίων, συνοδευόμενος από υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους του Συνδυασμού του.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση «στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σε πολύ θετικό κλίμα παρόντες ήταν η Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Πρασίνου & Καθαριότητας κ. Αποστολάκη-Σαρικάκη Γεωργία, ο Δ/ντης της Διεύθυνσης κ. Σταματουλάκης Στέλιος καθώς και αρκετά Στελέχη της Διεύθυνσης.
Ο κ. Αρχοντάκης αρχικά ενημερώθηκε για θέματα που απασχολούν την Υπηρεσία, για τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Υπηρεσία λόγω έλλειψης προσωπικού. Αναφέρθηκε στην ανάγκη ανανέωσης του εξοπλισμού της Υπηρεσίας, στην ανάγκη καλύτερης συνεργασίας με τη ΔΕΔΙΣΑ σε θέματα καθαριότητας καθώς και στην ανάγκη για συντονισμό με τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών σε θέματα αναπλάσεων και στο αντικείμενο του πρασίνου.
Επακολούθησε γόνιμος διάλογος και από τις δύο πλευρές και παράλληλα έγιναν προτάσεις για την καλύτερη και αποτελεσματικότερη λειτουργία της Υπηρεσίας.
Κλείνοντας ο κ. Αρχοντάκης επισήμανε ότι η Διεύθυνση Περιβάλλοντος, Πρασίνου & Καθαριότητας αποτελεί ένα από τα πιο ευαίσθητα τμήματα του Δήμου Χανίων, η οποία έχει τον κύριο ρόλο για την καλή εικόνα της πόλης, τονίζοντας ότι οι εργαζόμενοι δουλεύουν σκληρά και κάτω από αντίξοες συνθήκες»

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.