Μουσείο Τυπογραφείας

Επιπτώσεις στον τουρισμό από την κακοκαιρία

Οι κίνδυνοι για τον τουρισμό από τη φημολογία ότι «τα Χανιά διέλυσαν» μεταφέρθηκαν στο περιθώριο της χθεσινής παρουσίας στα Χανιά του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Αραχωβίτη. Ειδικότερα, ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Διοίκησης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Κυριάκος Κώτσογλου που εργάζεται ως στέλεχος σε ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, ανέφερε ότι υπήρξαν ακόμα και ακυρώσεις από το εξωτερικό καθώς υπήρξε αρνητικός αντίκτυπος από την πρόσφατη κακοκαιρία.

Σημείωσε χαρακτηριστικά πως «υπάρχουν άνθρωποι που μας λένε δεν θα έλθω φέτος αφού έχετε προβλήματα, θα έλθω του χρόνου». Την ανάγκη να ενημερωθούν οι τουρίστες ότι υπήρξαν σοβαρά προβλήματα αλλά αυτά δεν θα επηρεάσουν την παραμονή τους στην Κρήτη και στα Χανιά τόνισε ο περιφερειάρχης κ. Στ. Αρναουτάκης, ενώ και ο υπουργός παρατήρησε πως τα προβλήματα θα αντιμετωπιστούν και δεν μπορούν να επηρεάσουν το τουριστικό ρεύμα προς την Κρήτη.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.