Μουσείο Τυπογραφείας

Επιμορφωτικό αγροτικό σεμινάριο στην Ορθόδοξο Ακαδημία Κρήτης

OAK1H Ορθόδοξος Ακαδημία Κρήτης (ΟΑΚ), όπως ανακοίνωσε, διοργανώνει επιμορφωτικό Σεμινάριο, με θέμα «Πρακτικές εναλλακτικές λύσεις έναντι της ανεξέλεγκτης καύσης αγροτικών υπολειμμάτων σε όφελος του αγρότη και του φυσικού περιβάλλοντος».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 20 Μαρτίου και ώρα 18:00, στις εγκαταστάσεις του Ιδρύματος στο Κολυμβάρι.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση «στόχος του Σεμιναρίου είναι η ενημέρωση των αγροτών, αλλά και ευρύτερα των πολιτών, για να σταματήσει η αλόγιστη καύση αγροτικών υπολειμμάτων στην ύπαιθρο, εις βάρος της υγείας πρωταρχικά των ίδιων των ατόμων που βάζουν αυτές τις φωτιές, καθώς παράγονται και διαχέονται στο φυσικό περιβάλλον μεταξύ άλλων και τοξικοί -και άκρως επικίνδυνοι για τη δημόσια υγεία- ρύποι, αυξάνοντας παράλληλα τον κίνδυνο ανεξέλεγκτων πυρκαγιών. Σήμερα μπορούν να προταθούν αξιόπιστες λύσεις, οι οποίες είναι εφικτό να αποφέρουν οφέλη και στον ίδιο τον αγρότη, συνυπολογίζοντας το γεγονός ότι η επιβολή προστίμων, βάσει της νομοθεσίας, είναι προ των πυλών.

Η είσοδος είναι ελεύθερη»

Screen Shot 2019-03-16 at 09.59.50

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.