Μουσείο Τυπογραφείας

Επικίνδυνοι δρόμοι

Επικίνδυνος αποδεικνύεται ο Βόρειος Οδικός Αξονας με τις τελευταίες κατολισθήσεις στον Σταλό. Δεν είναι, όμως, μόνον ο Β.Ο.Α.Κ.
Οπως επισημαίνει η αναγνώστριά μας, κα Ειρήνη Μπραουδάκη, «αυτές τις μέρες γίνεται πολύς λόγος για τις κατολισθήσεις στον Β.Ο.Α.Κ. Δυστυχώς όμως υπάρχουν στον τόπο μας εξίσου επικίνδυνες καταστάσεις, βέβαια σε επαρχιακό δρόμο».
Η ίδια εξηγεί ότι «ανεβαίνοντας προς Μαλάξα, πριν μερικά χρόνια έγινε μια διάνοιξη για να συντομεύσει 2- 3 χιλιόμετρα τη διαδρομή προς Κεραμειά». Από αυτή τη διάνοιξη μέσα από μια «υπερβολικά απότομη και επικίνδυνη ανηφόρα», φτάνεις στην κορυφή «και εκεί βρίσκεσαι υποχρεωμένος να περάσεις από συμπληγάδες».
Οπως σημειώνει η αναγνώστριά μας, «το βουνό έχει κοπεί κάθετα και από τις δυο πλευρές του δρόμου» και «τεράστιοι πέτρινοι όγκοι, ετοιμόρροποι, περιμένουν τον άτυχο που θα πληρώσει την ανευθυνότητα των υπευθύνων».
Η ίδια ελπίζει πως «κάτι θα γίνει και θα αποφευχθεί το κακό».
Ας σπεύσουν στο σημείο οι αρμόδιες τεχνικές υπηρεσίες για αυτοψία, έλεγχο και έργα ώστε να εξαλειφθεί ο όποιος κίνδυνος!

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.