Μουσείο Τυπογραφείας

Επικίνδυνα παιγνίδια από νεαρούς στην Αμπεριά

P1060022Πέτρες και ταινίες απαγόρευσης της κυκλοφορίας στη συμβολή των οδών Ρ. Φεραίου και Εμ. Μουντάκη στην Αμπεριά έβαλαν τις βραδυνές ώρες της Τρίτης νεαροί! Το συμβάν έγινε αντιληπτό από οδηγούς αυτοκινήτων που παραλίγο να πέσουν πάνω στις πέτρες και οι οποίοι στη συνέχεια ειδοποίησαν την αστυνομία.
Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛΑΣ είναι συχνό φαινόμενο στη συγκεκριμένη περιοχή ομάδες νεαρών για λόγους “χαβαλέ” να βάζουν στη μέση του δρόμου πέτρες, στρώματα, κάδους απορριμμάτων. Μάλιστα η αστυνομία έκανε δύο προσαγωγές πριν από μερικές εβδομάδες.
Οι νεαροί μπαίνουν συχνά στο σχολικό συγκρότημα της Αμπεριάς όπου επίσης προκαλούν φθορές.

ΕΣΚΑΣΑΝ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ
Τα λάστιχα αυτοκινήτων που ήταν παρκαρισμένα στην οδό Γογονή έβαλαν στόχο άγνωστοι τις βραδυνές ώρες της Τρίτης, ξημερώματα Τετάρτης. Άγνωστοι σύμφωνα με καταγγελία που έγινε στα “Χ.Ν.” έσκασαν με αιχμηρό αντικείμενο λάστιχα οχημάτων που ήταν παρκαρισμένα επί της Γογονή αλλά και σε διπλανούς δρόμος.
Πάντως για το συμβάν δεν δήλωσε ενήμερη η αστυνομική διεύθυνση Χανίων

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.