Μουσείο Τυπογραφείας

Επεκτείνεται το ΚΕΘΕΑ

2Την εξασφάλιση ενός ακόμα χώρου στο ισόγειο του κτηρίου στην οδό Κ. Σφακιανάκη 13 που στεγάζεται ο Συμβουλευτικός Σταθμός εξασφάλισε η Μονάδα του ΚΕΘΕΑ στα Χανιά. Η εξέλιξη αυτή είναι αναμφίβολα θετική καθώς εδώ και καιρό το Συμβουλευτικό Κέντρο Χανίων που υπάγεται στο ΚΕΘΕΑ “Αριάδνη” ασφυκτιούσε λόγω των αυξημένων αιτημάτων που δέχεται από οικογένειες εξαρτημένων ατόμων αλλά και χρήστες ουσιών.
Είναι χαρακτηριστικό ότι τα άτομα που δέχονται τις υπηρεσίες του Συμβουλευτικού Σταθμού ξεπέρασαν πρόσφατα τα 200.
Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες στον νέο χώρο αναμένεται να δημιουργηθεί μια αίθουσα πολλαπλών χρήσεων αλλά και ένας χώρος για ραντεβού για άτομα με αναπηρία.
Οι διαδικασίες βρίσκονται σε εξέλιξη και σε λίγους μήνες ο νέος χώρος αναμένεται να ενταχθεί κανονικά στη λειτουργία του Συμβουλευτικού Σταθμού. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι στην όλη προσπάθεια είναι σημαντική η αρωγή της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.