Μουσείο Τυπογραφείας

Επανεμφάνιση Λ. Κουρουπάκη στα Χανιά

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΜε τα τοπικά ζητήματα ασχολείται ξανά η π. βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Λίτσα Κουρουπάκη, επτά χρόνια μετά την ολοκλήρωση της θητείας της στο κοινoβούλιο.
Σε ανακοίνωσή της (βλ. σελ.7) εκφράζει τη στήριξή της στον υποψήφιο δήμαρχο Χανίων Παναγιώτη Σημανδηράκη, καλώντας τους πολίτες να τον ψηφίσουν.
Συνταχθείτε λοιπόν. Σηκωθείτε από τον καναπέ.
Επαναδραστηριοποιήθηκε η κα Κουρουπάκη.
Γιατί όχι κι εσείς;

1 σχολιο

  • [Τριλυρακη Αντιγόνη] ~ ~ ~ Απάντηση

    Κυρία Κουρουπάκη καλά κάνατε και καλείτε τον κόσμο να σηκωθεί από τον καναπέ αλλά προς τα που να κατευθυνθεί προς ΣΥΡΙΖΑ μεριά προς ΚΙΝΑΛ διευκρίνηση θέλουμε διότι εσείς καλά περναγατε και περνάτε.
    Μεγάλη μερίδα όμως του Ελληνικού λαού υποφέρει μετά από 9 χρόνια κρίση. 900000 άνεργοι και όσοι δουλεύουν από γενιά των 700 ευρώ έγιναν των 350 με τον ΣΥΡΙΖΑ αφού την μία θέση εργασίας την έκανε δύο για να μας πεί ‘οτι μειώθηκε η ανεργία. Τα 99 χρόνια υποθήκης του πλούτου της Ελλάδος η αλλαγή του ονόματος των Σκοπίων.(βλέπε εκλογές ουράνιο τόξο) υγεία παιδεία καθημερινότητα χειρότερα δεν γίνεται.
    Καί μετά ψάχνονται γιατί χάσανε.Ποτέ μιά Συγνώμη γιά θανάτους δεν ακούσαμε υπεροψία αλαζονεία και διχαστικός λόγος ήταν η απάντηση στα προβλήματα του κόσμου.Για τον ιδιωτικό τομέα τι έκαναν?Τίποτε Το έργο του Ελληνικού κάθε χρόνο ξεκινάει.Εσεις στην Κρήτη είχατε έναν Αρναουτάκη και κάτι έκανε από το έργο που άφησε ο υπουργός Μανιάτης αλλού? Φορολογία στη μεσαία τάξη έφερε νέα φτωχοποίηση και η
    επιδοματική πολιτική ήταν περισσότερο για να κρατά ομήρους τους ανθρώπους απο ότι να τους βοηθήσει γιατί κ.Κουρουπάκη ο κάθε πολίτης θέλει να δουλεύει αξιοπρεπώς δεν θέλει ελεημοσύνη και η Πολιτεία όπως λέει το Σύνταγμα υποχρεούται να την παρέχει την εργασία.Γιά όλα αυτά να μας δώσουν λόγο όλοι και κάθε ένας απο μας ας κάνει την αυτοκριτική του και ας πράξει όπως νομίζει.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.