Μουσείο Τυπογραφείας

Επανεκκίνηση

Αντίστροφα μετράει πλέον ο χρόνος για την ολική επανεκκίνηση της ελληνικής τουριστικής βιομηχανίας, η οποία αναμένεται για την 1η Ιουλίου, με την επανέναρξη όλων των πτήσεων εξωτερικού.
Επί ποδός και τα περιφερειακά αεροδρόμια της χώρας μας, τα οποία ανεβάζουν “ρολά” την ερχόμενη Τετάρτη, υποδεχόμενα -με όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα- τους πρώτους ταξιδιώτες.
Λίγες μέρες πριν, και η αγωνία, η ανησυχία εξαιτίας της Covid-19 για την πορεία του τουρισμού από όλους τους εμπλεκόμενους κλάδους είναι έκδηλη, καθώς οι εκτιμήσεις δεν είναι και τόσο αισιόδοξες, με τον αριθμό των επισκεπτών να αναμένεται περίπου στο 30% της περσινής σεζόν.
Αλλωστε, για τον λόγο αυτό και αρκετά ξενοδοχεία επέλεξαν να παραμείνουν κλειστά, ελλείψει κρατήσεων και πελατών.
Ολική επανεκκίνηση από σήμερα και της αγοράς στο πλαίσιο της άρσης των μέτρων του περιορισμού λόγω κορωνοϊού, καθώς τίθενται σε λειτουργία και οι τελευταίες οικονομικές δραστηριότητες.
Η ζωή, λοιπόν, επιστρέφει σιγά -σιγά στην κανονικότητα.
Ευχή, οι “ρυθμοί” να ανέβουν γρήγορα, για να πάρει και η κοινωνία μας την “ανάσα της”.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.