Μουσείο Τυπογραφείας

Εορτασμός της Πρωτομαγιάς

23H κεντρική εκδήλωση του Δήμου Χανίων για τον εορτασμό της Πρωτομαγιάς θα πραγματοποιηθεί σήμερα στη λίμνη της Αγιάς, και θα ξεκινήσει στις 12  το μεσημέρι.
Θα πλαισιωθεί μουσικά από τους κρητικούς καλλιτέχνες: Μανώλη Μπομπολάκη, Γιάννη Μαρτσάκη και το συγκρότημά τους. Η εκδήλωση περιλαμβάνει παραδοσιακούς χορούς και μουσική, ενώ ταυτόχρονα θα συμμετέχει με διάφορα δρώμενα ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγιάς.
Παράλληλα, στο πλαίσιο της εκδήλωσης, η οποία θα έχει ελεύθερη είσοδο, τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να απασχοληθούν δημιουργικά με παιχνίδια, δραστηριότητες, πολλές εκπλήξεις και φουσκωτά κάστρα.

ΣΤΟ ΜΑΝΩΛΙΟΠΟΥΛΟ
Στο μεταξύ, εκδήλωση για την Πρωτομαγιά συνδιοργανώνει αύριο το πρωί ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μανωλιοπούλου με τον Δήμο Πλατανιά στο Μανωλιόπουλου Πλατανιά  (7χιλ από το Γεράνι). Στην εκδήλωση θα γίνουν λήψεις από την ΕΡΤ 3 και την εκπομπή Κυριακή στο Χωριό που πρώτη φορά θα βρίσκεται στην Κρήτη, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση και επισημαίνεται ότι θα παρουσιαστούν πάνω από 30 τοπικά εδέσματα και την εκδήλωση θα πλαισιώσουν πάνω από 90 χορευτές , εκπρόσωποι Πολιτισμού και φορέων.

Maria Orfanoudaki

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.