Μουσείο Τυπογραφείας

Εορτασμός Θεοφανείων σε πόλη και ύπαιθρο

theofaneiaΜε τον Αγιασμό των Υδάτων και την κατάδυση του Τιμίου Σταυρού θα εορταστούν αύριο τα Θεοφάνεια μέσα και έξω από την πόλη των Χανίων.
Στα Χανιά, η κατάδυση του Τιμίου Σταυρού θα γίνει στις 10.30 περίπου το πρωί στο παλιό λιμάνι και αφού προηγηθεί η εκκλησιαστική πομπή από την Ιερά Μητρόπολη.
Στις 10.45 θα γίνει η κατάδυση του Τιμίου Σταυρού στην παραλία των Αγίων Αποστόλων.
Στις 10:30 π.μ. ο Αγιασμός των Υδάτων θα πραγματοποιηθεί στον Δεύτερο Μόλο της Αγίας Μαρίνας, πίσω από το Φαρμακείο.
Στον Δήμο Πλατανιά ο Αγιασμός των Υδάτων θα γίνει στις 11 στο λιμανάκι του Πλατανιά, στις 11.30 στην παραλία του Γερανίου, στις 11 στην παραλία του Ταυρωνίτη, στις 11 στην παραλία των Καμισιανών, στις 12 από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Κισσάμου & Σελίνου κ.κ Αμφιλόχιο, στο λιμάνι Κολυμπαρίου και θα ακολουθήσει στις 5Ε εορταστική εκδήλωση, για την υποδοχή του νέου έτους και την απονομή επαίνων και βραβείων, στους επιτυχόντες σε ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά Ιδρύματα, κατά το Ακαδημαϊκό Έτος 2018-2019 και οι οποίοι κατάγονται από τον Δήμο Πλατανιά.
Την Κυριακή 6-1-2019, ημέρα της εορτής των Θεοφανίων, θα πραγματοποιηθεί Αγιασμός των υδάτων στα παρακάτω έργα του Ο.Α.Κ.: ιμνοδεξαμενή Αγ. Γεωργίου Οροπεδίου Λασιθίου στις 10:30 π.μ., Φράγμα Αποσελέμη Ηρακλείου στις 12:00 μ.μ., Φράγμα Ποταμών Αμαρίου Ρεθύμνου στις 12:30 μ.μ.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.