Μουσείο Τυπογραφείας

Εντός 15ημερών οι επαναπροσλήψεις στο Δημόσιο

Μέσα στις επόμενες δεκαπέντε ημέρες, δηλαδή στα τέλη της επόμενης εβδομάδας ή την μεθεπόμενη, θα τεθεί σε διαβούλευση το νομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης το οποίο θα περιλαμβάνει και την επαναφορά των 3.920 διαθέσιμων και απολυμένων του Δημοσίου, δήλωσε σήμερα το πρωί, μιλώντας στην εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο», ο αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Γιώργος Κατρούγκαλος. Οι 3.920 που θα επανέλθουν στο Δημόσιο θα συμπεριλαμβάνονται, σύμφωνα με τον αναπληρωτή υπουργό, στις 15.000 προσλήψεις που προβλέπονται για φέτος και οι οποίες θα είναι κυρίως σε υγεία, παιδία αλλά και ελεγκτικούς μηχανισμούς.
Το νομοσχέδιο, όπως επισήμανε ακόμα ο κ. Κατρούγκαλος «θα περιλαμβάνει μέτρα δημοκρατικού χαρακτήρα», όπως η κατάργηση της πολιτικής επιστράτευσης και η επαναφορά των συλλογικών διαπραγματεύσεων, ενώ τόνισε ότι θα καταργηθεί το μέτρο της διαθεσιμότητας.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.