Μουσείο Τυπογραφείας

ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

Εντυπωσιάζει η έκθεση αφίσας του Μουσείου Τυπογραφίας

Με επιτυχία και μεγάλη προσέλευση κόσμου συνεχίζεται στην Πάτρα η έκθεση με αφίσες επιλεγμένες από τους τέσσερις διεθνείς διαγωνισμούς που έχει διοργανώσει το Μουσείο Τυπογραφίας Γιάννη και Ελένης Γαρεδάκη.
Την έκθεση με θέμα “Τυπογραφία: Παρελθόν, παρόν και μέλλον” που διοργανώνει το Μουσείο Τυπογραφίας σε συνεργασία με το Αρχαιολογικό Μουσείο Πατρών έως τις 21 Ιουνίου.
Τα εγκαίνια έγιναν το περασμένο Σάββατο στο Αρχαιολογικό Μουσείο Πατρών στο αμφιθέατρο του μουσείου προβλήθηκε video με το ιστορικό και τις δραστηριότητες του Μουσείου Τυπογραφίας. Ο κόσμος παραβρέθηκε μαζικά και εντυπωσιάστηκε από τα έργα που παρουσιάζονται.
Οπως σημείωσε ο λιθογράφος – τυπογράφος, συνεργάτης του Μουσείου Τυπογραφίας, Αντώνης Κ. Παπαντωνόπουλος, η έκθεση αποτελεί μια συμβολή του Μουσείου Τυπογραφίας Γιάννη και Ελένης Γαρεδάκη στο 7ο παγκόσμιο συνέδριο τυπογραφίας το οποίο θα διεξαχθεί στη Πάτρα από 19 έως 21 Ιουνίου. Ο κ. Παπαντωνόπουλος ευχαρίστησε το Αρχαιολογικό Μουσείο Πατρών για τη φιλοξενία της έκθεσης τα έξοδα της οποίας καθώς και το κέρασμα στα εγκαίνια καλύπτει, όπως είπε, το Μουσείο Τυπογραφίας.
Στην έκθεση παρουσιάζονται 54 έργα, επιλεγμένα από τους 4 Διεθνείς Διαγωνισμούς Αφίσας που έχει οργανώσει το Μουσείο Τυπογραφίας, με συμμετοχές από όλο τον κόσμο. Οι διαγωνισμοί αυτοί έχουν στόχο τη σύνδεση της Τυπογραφίας και της ιστορίας της με το παρόν και το μέλλον της της οπτικής επικοινωνίας. Οι ώρες λειτουργίας της έκθεσης είναι: 8 π.μ. – 8 μ.μ.

Maria Orfanoudaki

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.