Μουσείο Τυπογραφείας

Εντυπωσιακό θέαμα στους τελικούς του παγκόσμιου τουρνουά μπάντμιντον

Badmidon_XaniaΟλοκληρώθηκε την Κυριακή στο κλειστό Κλαδισού το παγκόσμιο τουρνουά μπάντμιντον, με τους τελικούς και των 5 κατηγοριών να προσφέρουν εντυπωσιακό θέαμα.

Στο απλό ανδρών έγινε η πιο συναρπαστική αναμέτρηση και νικητής αναδείχθηκε ο Πολωνός Adrian Dziolko, στο αντίστοιχο αγώνισμα των γυναικών κέρδισε η Γερμανίδα Luise Heim, στο μικτό επικράτησαν οι Arjun M.R./Maneesha K. (Ινδία), ενώ και στα διπλά την πρωτιά πήραν αθλητές (Arjun M.R./Ramchandran Shlok) και αθλήτριες (Rutaparna Panda/Arathi Sara Sunil) από την Ινδία.

Τις απονομές, έκαναν ο δήμαρχος Χανίων, Τάσος Βάμβουκας, ο αντιδήμαρχος υπεύθυνος αθλητισμού, Σταύρος Φιωτάκης, η πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αντιπτέρισης, Βικτώρια Χατζήνα και η πρόεδρος του Α.Π.Σ. Άνεμος Χανίων, Αφροδίτη Ψούνη.

Το τουρνουά (που ήταν βαθμολογούμενο από την παγκόσμια ομοσπονδία και μετρούσε για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, ενώ είχε και χρηματικά έπαθλα) συνδιοργάνωσαν με ιδιαίτερη επιτυχία οι: Ελληνική Ομοσπονδία Αντιπτέρισης, Περιφέρεια Κρήτης/Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, Δήμος Χανίων.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.