Μουσείο Τυπογραφείας

Εντυπωσιακή πρόκριση για Κάχρη στο Καζάν

Η μία επιτυχία διαδέχεται την άλλη στο Καζάν για τους δύο αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Χανίων! Αυτή τη φορά, ο Αλέξανδρος Κάχρης χάρη σε ένα διπλό πανελλήνιο ρεκόρ εφήβων και παίδων κατάφερε να εξασφαλίσει με πανηγυρικό τρόπο την πρόκριση για τον τελικό στο αγώνισμα των 800μ. ελεύθερο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κολύμβησης που διεξάγεται στην πόλη της Ρωσίας.

Ο χρόνος για τον Χανιώτη πρωταθλητή είναι 8:02.83 όταν η αμέσως προηγούμενη καλύτερη επίδοση από τον ίδιο ήταν 8:12.96, την οποία είχε πετύχει τον περασμένο Μάιο. Ο Κάχρης καταρρίπτει επίσης το πανελλήνιο ρεκόρ και στην κατηγορία εφήβων με 8:03.20 το οποίο κατείχε από τις 17/7/2015 ο Δημήτρης Νέγρης του Ολυμπιακού.

Ο Κάχρης προκρίθηκε ως πρώτος στον απογευματινό τελικό, δείχνοντας ότι έχει τις δυνατότητες να αναδειχθεί μετά τον Παπαστάμο, πρωταθλητής Ευρώπης!

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.