Μουσείο Τυπογραφείας

Ένταση στα Τοπόλια Κισσάμου με αφορμή τον κλειστό δρόμο (video)

Ένταση επικράτησε το μεσημέρι της Κυριακής στα Τοπόλια Κισσάμου με αφορμή το κλείσιμο του δρόμου μετά την σήραγγα των Τοπολίων.

topolia 1topolia 4topoliatopolia 2topolia 3

Κάτοικοι των Εννιά Χωριών, παραγωγοί και επαγγγελματίες ζητούν επιτακτικά να ανοίξει ο δρόμος, καθώς όπως λένε οι ίδιοι δεν υπάρχει πρόβλημα κατολίσθησης και οι ίδιοι αναλαμβάνουν την ευθύνη να περάσουν τον δρόμο ενώ έκαψαν και λάστιχα σε ένδειξη διαμαρτυρίας.
Στην περιοχή έσπευσε όχημα από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Κισσάμου με τρεις υπαλλήλους του Πυροσβεστικού Σώματος ωστόσο οι παρευρισκόμενοι δεν τους επέτρεψαν να σβήσουν την πυρκαγιά.

Υπενθυμίζεται ότι ο δρόμος έχει κλείσει με απόφαση της Περιφέρειας Κρήτης καθώς έχει κριθεί ότι είναι επικίνδυνη η διέλευσή του λόγω καταπτώσεων βράχων.

Με δήλωσή του στα “Χ.ν.” ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων, καλεί τους πολίτες να δείξουν υπομονή και ο δρόμος θα ανοίξει όταν το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες ενώ επίσης ανέφερε ότι η κίνηση προς τη περιοχή μπορεί να γίνεται από τον κάθετο οδικό άξονα Βουκολιές – Κάντανος – Στροβλές – Έλος.

1 σχολιο

  • [Γιάννης Ε. Βαβουλές] ~ ~ ~ Απάντηση

    μιά “αστεία” κατολίσθηση;… κράτησε σε ομηρεία τον γερασμένο και με πολλά προβλήματα υγείας πληθυσμό της περιοχής, για παραπάνω από 4 ημέρες. Γιατί, κάποιοι “άσχετοι” που διοικούν; αυτόν τον τόπο δεν είχαν το θάρρος να αναλάβουν ευθύνες… Λύσεις “προσεχώς” και παρακαμπτήριοι επισφαλείς περισσότερο από τον ίδιο τον δρόμο στη σήραγγα, ακούγονται ξένα στα αυτιά αυτών των ανθρώπων. Μην ξεχάσουμε και τους επαγγελματίες της περιοχής καθώς και τους παραγωγούς πρώιμων κηπευτικών του Ελαφονησίου και του μαθητές που πάνε σχολείο στο Καστέλι!! Όταν το δίκιο γίνεται αγανάκτηση κινητοποιήσεις όπως η σημερινή είναι αναγκαίες…

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.