Μουσείο Τυπογραφείας

Ενημερωτική εκδήλωση για τις Γεωεπιστήμες

3 KAMΕνημερωτική εκδήλωση για τις Γεωεπιστήμες θα διεξαχθεί σήμερα στις 5 μ.μ. στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου (ΚΑΜ).
Στην εκδήλωση καλούν το Εργαστήριο Γεωφυσικής και Σεισμολογίας του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Κρήτης και η Εδρα UNESCO “Solid Earth Physics & Geohazards Risk Reduction” εκ μέρους της ΕΘΝΙΚΗΣ ΥΠΟΔΟΜΗΣ “HELPOS: Ελληνικό Σύστημα Παρατήρησης της Λιθόσφαιρας”.
Στην Εθνική υποδομή HELPOS συμμετέχουν  το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο (συντονιστής), και τα συναφή Εργαστήρια Γεωφυσικής/Σεισμολογίας από το ΑΠΘ, το ΕΚΠΑ, το Πανεπιστήμιο Πατρών, το ΤΕΙ Κρήτης, το ΕΜΠ, το ΕΛΚΕΘΕ, ΟΑΣΠ/ΙΤΣΑΚ.
Μεταξύ των ομιλητών είναι ο καθηγητής Σεισμολογίας, διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου Αστεροσκοπείου Αθηνών, Ακης Τσελέντης, ο διευθυντής ερευνών του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου Αστεροσκοπείου Αθηνών, Γεώργιος Δρακάτος, η καθηγήτρια Σεισμολογίας του ΑΠΘ, Αναστασία Κυρατζή, ο καθηγητής Ιωάννης Μακρής (Εργαστήριο Γεωφυσικής και Σεισμολογίας του ΤΕΙ Κρήτης, UNESCO Chair on Solid Earth physics & Geohazards Risk Reduction), ο αναπ. Καθηγητής Βασίλης Σάλτας (Εργαστήριο Γεωφυσικής και Σεισμολογίας του ΤΕΙ Κρήτης, UNESCO Chair on Solid Earth physics & Geohazards Risk Reduction), η επίκ. Καθηγήτρια, Μαρία Κούλη (Εργαστήριο Γεωφυσικής και Σεισμολογίας του ΤΕΙ Κρήτης, UNESCO Chair on Solid Earth physics & Geohazards Risk Reduction) και ο καθηγητής Γεωφυσικής, Φίλιππος Βαλλιανάτος (UNESCO Chair on Solid Earth physics & Geohazards Risk Reduction).

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.