Μουσείο Τυπογραφείας

Ενημέρωση για τη δωρεά μυελού των οστών

Eνημέρωση για τη σημασία που έχει η εθελοντική δωρεά μυελού των οστών πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής στον χώρο 1ης & 2ης ΤΟΜΥ Χανίων (παλαιό νοσοκομείο) από μέλη του Συλλόγου Εθελοντικής Προσφοράς και Στήριξης “Ορίζοντας”.

Για την δράση αυτή στον συγκεκριμένο χώρο η κα Χρυσούλα Καζάκου εθελόντρια και από τα ιδρυτικά μέλη του Συλλόγου “Ορίζοντας”, δήλωσε ότι « ως υπεύθυνη της ομάδας ενημέρωσης και καταγραφής υποψήφιων δοτών μυελού των οστών σε συνεργασία με την 1η και 2η ΤΟΜΥ Χανίων είμαστε εδώ σήμερα για να ενημερώσουμε τους επισκέπτες της μονάδας για την δωρεάν του μυελού των οστών, τη σπουδαιότητα, την αναγκαιότητα και την όλη διαδικασία που χρειάζεται. Είμαστε ακόμα πολύ χαρούμενοι που μας κάλεσαν να συνεργαστούμε κι ενώ αυτό γίνεται για πρώτη φορά εδώ, υπάρχει αρκετή προσέλευση εθελοντών, γεγονός που μας γεμίζει χαρά και αισιοδοξία».

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.