Μουσείο Τυπογραφείας

Ενέργειες με αφορμή τη κατολίσθηση ζητά η Ένωση Ξενοδόχων Χανίων

voak stalos katolisthisiΜε αφορμή την πρόσφατη κατολίσθηση στον ΒΟΑΚ, στο ύψος του Σταλού, η Ένωση Ξενοδόχων Νομού Χανίων, θέλει εκ νέου να επισημάνει το πρόβλημα που δημιουργεί η επιπλέον κυκλοφοριακή επιβάρυνση που δέχεται το οδικό δίκτυο της παλιάς εθνικής οδού – ιδιαίτερα και λόγω των βαρέων οχημάτων – και η οποία έχει επιδεινώσει σημαντικά την κατάσταση του δρόμου από τους Αγίους Αποστόλους μέχρι και τη γέφυρα του Πλατανιά, όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της.
Παράλληλα επισημαίνει, ότι «λόγω της μη συντήρησης του τα τελευταία δέκα χρόνια, θεωρούμε επιβεβλημένο να ενεργήσουν άμεσα όλοι οι αρμόδιοι φορείς , για την αντικατάσταση του ασφαλτοτάπητα .
Επίσης, ένα ακόμα θέμα το οποίο έχουμε επισημάνει πολλές φορές στο παρελθόν είναι «κατάληψη» των πεζοδρομίων και των δρόμων από εταιρίες ενοικιάσεων και εμπορίας αυτοκίνητων, που χρησιμοποιούν τους δρόμους και τα πεζοδρόμια για να πλένουν και να παρκάρουν τα αυτοκίνητα τους. Το φαινόμενο αυτό δημιουργεί στους κατοίκους των Χανίων και στους επισκέπτες μόνο αρνητικές εντυπώσεις καθώς και κινδύνους τόσο στους πεζούς όσο και στην κυκλοφορία των οχημάτων.
Μέσα στα πλαίσια αυτά, μιλώντας για τα βασικά χαρακτηριστικά ενός τουριστικού προϊόντος και σε σχέση με παλαιότερο δελτίο τύπου, που έχουμε αποστείλει με κάποια ερωτήματα, θεωρούμε επιβεβλημένο από τους υποψήφιους δημάρχους να μας ενημερώσουν για το τι σκοπεύουν να κάνουν για την τουριστική ανάπτυξη του τόπου μας καθώς και το όραμα τους για τον τουρισμό, ξεκινώντας από τα απλά πράγματα που προαναφέραμε».

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.