Μουσείο Τυπογραφείας

Ενεργειακή αναβάθμιση κτιρίων Δήμου Πλατανιά

Ο Δήμος Πλατανιά ανακοινώνει ότι σύμφωνα με τα αποτελέσματα της Ειδικής υπηρεσίας ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ του Ε.Π. ΚΡΗΤΗΣ στην πρόσκληση “Δράση 4.c. 1 Eξοικονόμηση Ενέργειας στα Δημόσια Κτίρια”, και οι τρεις προτάσεις για τέσσερα συνολικά κτίρια, που είχε υποβάλλει αξιολογήθηκαν θετικά και μάλιστα στις πρώτες θέσεις αξιολόγησης.

Ειδικότερα χρηματοδοτούνται :

1.Η Ενεργειακή Αναβάθμιση, εξοικονόμηση ενέργειας και αξιοποίηση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας στο κτίριο του Κλειστού Γυμναστηρίου στο Ταυρωνίτη ( ΝΠΔΔ Δήμου Πλατανιά) , λαμβάνοντας την υψηλότερη βαθμολογία στην Κρήτη από όλες τις αξιολογηθείσες προτάσεις, προϋπολογισμού 452.340,00 €

2.Η Ενεργειακή Αναβάθμιση, στο κτίριο του Δημαρχείου Δήμου Πλατανιά στο Γεράνι, δεύτερο κατά την αξιολόγηση, προϋπολογισμού 288.060,00€

3.Η Ενεργειακή Αναβάθμιση στα δύο κτίρια των σχολείων:
• Γυμνάσιο Πλατανιά
• Γυμνάσιο Λύκειο Αλικιανού, συνολικού προϋπολογισμού 462.500,00€
Ενδεικτικά στα τέσσερα παραπάνω κτίρια θα πραγματοποιηθούν εργασίες όπως:
Εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστημάτων, εγκατάσταση Αντλίας Θερμότητας, αντικατάσταση των υφιστάμενων φωτιστικών με νέα φωτιστικών τεχνολογίας LED, Θερμομονώσεις, επεμβάσεις ηλιοπροστασίας κ.α.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.