Μουσείο Τυπογραφείας

Eνας ευγενικός αγώνας

Κύριε διευθυντά,
ήθελα διά της έγκριτης εφημερίδας σας να δημοσιοποιήσω κάποια συναισθήματά μου, από την εμπειρία μου, όλον αυτόν τον καιρό της προεκλογικής προετοιμασίας για την ανάδειξη του δημάρχου Χανίων στο πλευρό του Αρη Παπαδογιάννη.
Ολο αυτό το διάστημα η εφημερίδα σας ήταν στο πλευρό όλων των υποψηφίων με ήθος και καλή ενημέρωση, όπως πάντα. Ως υποψήφια του Αρη Παπαδογιάννη στην τοπική κοινότητα Χανίων, ευχαριστώ από καρδιάς τον Αρη για τις εμπειρίες που έζησα κοντά του. Ο ίδιος ήταν επικεφαλής μιας ομάδας 195 υποψηφίων Χανιωτών. Με τον σωστό διοικητικό τρόπο του, μας ένωσε όλους για μια κοινή προσπάθεια που είχε 4 σημαντικά πιστεύω: το ήθος, την αξιοπρέπεια, τον σεβασμό μεταξύ μας και την σκληρή δουλειά, όπως συνήθιζε να λέει ο ίδιος. Ο ίδιος ως πρωτεργάτης σε έναν αγώνα αδιάκοπο, όλον αυτόν τον καιρό, ακούραστος, και πρόθυμος σε όλους μας. Το αποτέλεσμα δεν ήταν το επιθυμητό. Το αντιμετώπισε με αξιοπρέπεια, με ευγένεια και έδωσε σε όλους τους συνεργάτες του και σε όλους τους Χανιώτες, την υπόσχεση, «δεσμεύτηκε», ότι θα συνεχίσει να αγωνίζεται με την ίδια δύναμη για το καλό την πόλη μας, τα Χανιά μας όπως συνηθίζει να λέει.
Τον ευχαριστώ πολύ για την τιμή που μου έκανε να με συμπεριλάβει στον συνδυασμό του. Τον ευχαριστώ για τον σεβασμό που έδειξε καθ’ όλη τη διάρκεια της συνεργασίας μας στο πρόσωπό μου, τον ευχαριστώ για τον αγώνα που συνεχίζει να δίνει για τα Χανιά μας και του εύχομαι να συνεχίσει να είναι ενεργός, δυνατός, ακέραιος.
Τέλος θέλω να ευχαριστήσω και όλους που με στήριξαν σε αυτή την προσπάθειά μου. Τον άνδρα μου, την οικογένειά μου και τους φίλους, γνωστούς και άγνωστους Χανιώτες που με στήριξαν με την ψήφο τους.
Στην εκλεγμένη δημοτική αρχή εύχομαι καλή δύναμη.
Μαριάννα Μαυροματάκη

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.