Μουσείο Τυπογραφείας

Ενα tweet 5,55 εκατομμύρια… retweets

iapwnastweetΤο ρεκόρ των περισσότερων retweets ανάρτησης «κατέκτησε» ο Ιάπωνας δισεκατομμυριούχος και επόμενος τουρίστας… του Διαστήματος, Γιουσάκου Μαεζάβα. Όπως μεταδίδει το cnn.gr το tweet που τον έκανε να κερδίσει ήταν ένα στο οποίο υποσχόταν να δώσει περισσότερα από 8.000 ευρώ σε ορισμένους ακόλουθούς του.

Ο 40αρης μεγιστάνας το Σάββατο κοινοποίησε ένα tweet στα γιαπωνέζικα, όπου ανέφερε πως θα προσφέρει 1.000.000 γεν (8.601 ευρώ) σε 100 από τους ακόλουθούς του που θα δημοσίευαν την ανάρτησή του.

Ως το απόγευμα της Δευτέρας τα retweet ξεπέρασαν τα 5,55 εκατομμύρια και το μήνυμά του βρέθηκε στην κορυφή των tweet με τα περισσότερα retweet, παγκοσμίως.

«Νέο παγκόσμιο ρεκόρ. Ξεπέρασα το ρεκόρ του Twitter αναφορικά με τον αριθμό των retweet (στα 3,55 εκατομμύρια) και ο κόσμος συνεχίζει να μου κάνει retweet» έγραψε ο Μαεζάβα στον λογαριασμό του

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.