Μουσείο Τυπογραφείας

Εν Χανίοις και μη…

enxaniois[ΜΕΤΡΟΠΟΝΤΙΚΑΣ ΣΤΟΝ ΣΤΑΛΟ] Λίγο ακόμα και θα καταχωρηθεί ως νέο… ύψωμα η κατολίσθηση που χάσκει εδώ και μέρες στον Β.Ο.Α.Κ. στο ύψος του Σταλού.

Είναι προφανές ότι σε καμία ευρωπαϊκή χώρα δεν θα χρειαζόντουσαν τόσες ημέρες για να αποκαταστήσουν μια ζημιά σε μια κεντρική οδική αρτηρία. Ομως εδώ Ευρώπη είμαστε μόνο στις υποχρεώσεις μας προς το κράτος. Κατά τ’ άλλα εδώ είναι «παίξε, γέλασε και σώπα», κατά πως λέει και ο στιχουργός.

Και μιας και η υπόθεση εξελίσσεται σε ανέκδοτο, αρχίζουμε να υποψιαζόμαστε ότι το σχέδιο Σπίρτζη για το άνοιγμα του δρόμου συνδέεται με το μετρό Θεσσαλονίκης. Τώρα που τέλειωσε ο μετροπόντικας ό,τι είχε να κάνει στη συμπρωτεύουσα, θα τον φέρουν εδώ για να… τρυπάει τις κατολισθήσεις.

[ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΦΑΝΤΑΖΟΤΑΝ] Απόλυτος πρωταγωνιστής των εξελίξεων είναι ο Πάνος Καμμένος τις τελευταίες ημέρες. Αναλογιστείτε ότι στα χέρια του κρατά τις τύχες μιας κυβέρνησης αλλά και μιας διεθνούς συμφωνίας, αυτής των Πρεσπών. Συμφωνία για την οποία ανυπομονούν οι Η.Π.Α., αλλά και η Ε.Ε. Το έκανε άλλωστε σαφές η κα Μέρκελ λέγοντας “μπράβο” στην ελληνική κυβέρνηση.
Δεν νομίζουμε να περίμενε ποτέ ο κ. Καμμένος όταν έφτιαχνε τους ΑΝΕΛ ότι όλα τα φώτα θα είναι στραμμένα πάνω του.
Καλό θα είναι πάντως ο ίδιος να ξεκαθαρίσει άμεσα τα πράγματα. Η χώρα δεν έχει την πολυτέλεια να βρίσκεται σε αναμονή…

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.