Μουσείο Τυπογραφείας

Εν Χανίοις και μη

enxaniois[ΔΕΙΓΜΑ] Το ζήτημα του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κρήτης θα συζητηθεί επιτέλους στο Δημοτικό Συμβούλιο Χανίων στη συνεδρίαση της Τετάρτης. Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. μπήκε στην ημερήσια διάταξη μετά από συνεχή αιτήματα των παρατάξεων της αντιπολίτευσης. Σε ποια θέση ορίστηκε; Στην τελευταία! Δείγμα μάλλον του ενδιαφέροντος της Δημοτικής Αρχής… Το γράφουμε και πάλι, με τους χειρισμούς της αναλαμβάνει όλο το βάρος των ευθυνών που προκύπτουν από την εκπαραθύρωση του Μιχάλη Αεράκη.

[ΒΑΡΗ] Από τον Δήμο Χανίων πάντως φεύγει το “βάρος” του Κέντρου Υγείας Αστικού Τύπου στον χώρο του παλιού νοσοκομείου. Με την παραλαβή του εξοπλισμού, ο χώρος θα παραδοθεί στην 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης, στην οποία θα πέσει και το “βάρος” της λειτουργίας του. Στελέχωση, χρηματοδότηση και συντήρηση δηλαδή. Ας ελπίσουμε σύντομα να λειτουργήσει σωστά.

[ΠΡΟΚΛΗΣΗ] Η πολυσυζητημένη μελέτη για τα σκιάδια στο ενετικό λιμάνι των Χανίων αναμένεται να παρουσιαστεί την Τρίτη από τον Δήμο και το Λιμενικό Ταμείο. Η σημερινή εικόνα του λιμανιού μόνο τιμητική δεν είναι για τον τόπο μας, ενώ αποτελεί μόνιμο αντικείμενο αρνητικού σχολιασμού από επισκέπτες. Ας ελπίσουμε να υπάρξει διάθεση από τους επιχειρηματίες, πνεύμα συνεργασίας και καλή επικοινωνία με τον Δήμο ώστε από τη μελέτη να περάσουμε στην εφαρμογή.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.