Μουσείο Τυπογραφείας

Εν αναμονή οριστικών αποφάσεων για τις πτήσεις

Εξακολουθούν να ισχύουν, μέχρι… να ακυρωθούν οι πτήσεις από Σουηδία και Βρετανία προς Χανιά, καθώς παρότι η απόφαση της Κυβέρνησης να κρατήσει κλειστά τα σύνορά μας με χώρες υψηλού επιδημιολογικού φορτίου και μετά την 1η Ιουλίου, μέχρι αργά χθες το βράδυ οι επίσημες ανακοινώσεις δεν είχαν γίνει. Εκπρόσωποι του τουριστικού κλάδου ανέφεραν στα “Χ.ν.” ότι δεν έχουν κάποια επίσημη ενημέρωση ούτε για το ποιες χώρες θα συμπεριλάβει η απόφαση ούτε για το πόσο θα ισχύσει.
Την ίδια ώρα μέχρι και χθες, τόσο τα “πακέτα” της Apollo από Σουηδία για Χανιά από 4 Ιουλίου, όσο και οι πτήσεις της Ryanair από Λονδίνο και Μπρίστολ την 1η Ιουλίου, εμφανίζονταν ενεργές και ο ταξιδιώτης μπορούσε να αγοράσει το εισιτήριό του.
Πάντως, την 1η Ιουλίου αναμένονται στο αεροδρόμιο “Δασκαλογιάννης” οι πρώτες τακτικές πτήσεις από Βιέννη, Βουκουρέστι, Μασσαλία, Φρανκφούρτη, Δουβλίνο και Βίλνιους εκτός από τις πτήσεις τσάρτερ των τουριστικών πρακτόρων ενώ τις επόμενες μέρες παρατηρείται -σε επίπεδο προγραμματισμού τουλάχιστον- μια αυξανόμενη κινητικότητα.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.