Μουσείο Τυπογραφείας

Εν αναμονή εξελίξεων

Εβδομάδα πολιτικών εξελίξεων με έντονες τις πολιτικές διεργασίες εν όψει και της διαδικασίας για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, ξεκινάει από σήμερα.
Την… εκκίνηση έδωσε χθες ο Πάνος Καμμένος, ανακοινώνοντας την ολοκλήρωση -για πολλούς αναμενόμενη- της συνεργασίας ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, με αιχμή την Συμφωνία των Πρεσπών.
Σενάρια επί σεναρίων θα δουν το φως της δημοσιότητας τις ώρες που έρχονται, τη στιγμή που κυβέρνηση και αντιπολίτευση θα “μετρούν τα κουκιά” στη… βάση της ονομαστικής ψηφοφορίας για την ψήφο εμπιστοσύνης, με το βλέμμα στο τι μέλλει γενέσθαι στο πολιτικό σκηνικό.
Aραγε να περιμένουμε και δημοψήφισμα για την… περιβόητη Συμφωνία, όπως ζήτησε ο Πάνος Καμμένος;
Για πολιτική αβεβαιότητα στην Ελλάδα έκαναν λόγο χθες τα διεθνή Μέσα Ενημέρωσης. «Το θέμα της ονομασίας της “Μακεδονίας” είχε ήδη οδηγήσει τον Οκτώβριο στην παραίτηση του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά, αρχιτέκτονα της συμφωνίας, ο οποίος θεώρησε ότι δεν είχε επαρκή υποστήριξη από τον Τσίπρα στις κακές σχέσεις του με τον Καμμένο. Από εδώ και πέρα, η αποχώρηση από την κυβέρνηση του αρχηγού των Ανεξάρτητων Ελλήνων προκαλεί πολιτική αβεβαιότητα, ενώ οι βουλευτικές εκλογές πρέπει να πραγματοποιηθούν τον Οκτώβριο», επισημαίνουν χαρακτηριστικά.
Εν αναμονή, λοιπόν, των όποιων εξελίξεων, όπως θα διαμορφωθούν τις επόμενες ώρες… με όλα τα ενδεχόμενα “ανοιχτά”.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.