Μουσείο Τυπογραφείας

Ελληνας οδηγός

Προκλητικά… παράνομο το παρκάρισμα που φωτογράφισε αναγνώστης μας στην πλατεία Νέων Καταστημάτων. Ο ίδιος, στέλνοντας τη φωτογραφία στα “Χ.ν.” σχολιάζει: «Ασυνειδησία και μόνο, του Ελληνα οδηγού. Το παρκάρισμα είναι μια υπόθεση, που όπως φαίνεται, επαφίεται καθαρά στην υποκειμενική κρίση του κάθ’ ενός. Που είναι ο νόμος και η εφαρμογή του; Το φορτηγό της τροχαίας “κόβει” βόλτες στην περιοχή αλλά μόνο τις καθημερινές αλλά και που τις κόβει, κόβει μόνο αυτές. Καμία κλήση, μόνο συστάσεις και αυτές εν τω κενώ. Σάββατο μεσημέρι περίπου μία η ώρα και ιδού τα αποτελέσματα της ελλιπούς αστυνόμευσης. Τα συμπεράσματα δικά σας».

1 σχολιο

  • [Νίκος Παπαδουλακης] ~ ~ ~ Απάντηση

    Όσες φωτογραφίες και να δημοσιευθούν αν αν δεν σταματήσει η ατιμωρησία από την πολιτεία όχι από την αστυνομία ! Η αστυνομία κάνει πολύ καλά την δουλειά της !ας πάνε να μάθουν οι πολιτικοί πως λύνονται αυτά τα προβλήματα στην Ευρώπη ! ! λυπάμαι που ζω στην Ελλάδα ! !

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.