Μουσείο Τυπογραφείας

ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ

Εκθέσεις ζωγραφικής – φωτογραφίας

Εκθέσεις ζωγραφικής και φωτογραφίας ετοιμάζονται ή βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη στα Χανιά.

Συγκεκριμένα:

1 ΚΑΜΣΤΟ ΚΑΜ
Συνεχίζεται έως τις 30 Απριλίου η έκθεση φωτογραφίας “Φ7” που εγκαινιάστηκε στο ΚΑΜ. Η έκθεση  φιλοξενεί τις προτάσεις επτά ερασιτεχνών φωτογράφων, μελών της Ελληνικής Φωτογραφικής Εταιρείας Κρήτης, οι οποίοι έχουν βραβευτεί από την παγκόσμια καλλιτεχνική ομοσπονδία FIAP (Fédération Internationale de l’Art Photographique).
Η έκθεση είναι ανοιχτά καθημερινά 10 π.μ. – 1 μ.μ. και 6 μ.μ. – 9 μ.μ..

ΣΤΟ ΓΙΑΛΙ ΤΖΑΜΙΣΙ
Πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Τετάρτης στο Γιαλί Τζαμισί τα εγκαίνια της έκθεσης  ζωγραφικής, αγιογραφίας, γλυπτικής και κεραμικής με διοργανωτές τους Φίλους της Τέχνης
Οπως επεσήμανε η πρόεδρος του συλλόγου Ελένη Γιαννουδάκη είναι η πρώτη φετινή έκθεση με αρκετή συμμετοχή καθώς εκθέτουν έργα τους περίπου 20 μέλη των “Φίλων της Τέχνης”. “Αυτή τη στιγμή ο σύλλογος αριθμεί 30 μέλη από αγιογράφους, ζωγράφους, γλύπτες, κεραμίστες, μεταλλοτέχνες κ.α. ενώ είναι εδώ και 18 χρόνια που πραγματοποιούμαι ανάλογες εκθέσεις” δήλωσε χαρακτηριστικά.
Η έκθεση θα είναι ανοικτή μέχρι τις 25 Απριλίου, καθημερινά από
10.30 έως 14.00 και από 18.00 έως 23.00

ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΕΧΝΗΣ ΧΑΝΙΩΝ
Εγκαινιάζεται αύριο Σάββατο 22 Απριλίου στις 8 μ.μ. στο Χώρο Τέχνης Χανιών (Παπαναστασίου 59), η έκθεση ζωγραφικής του Μαθιού Γιαμαλάκη Μαρτζώκη με θέμα: “Χορεύοντας με τον Μινώταυρο”.
Με ελαιογραφίες, ακουαρέλες, σχέδια και χαρακτικά, είναι μια μικρή αναδρομική έκθεση με δείγματα της μακρόχρονης δουλειάς του στην Ελλάδα, στη Γερμανία και στη Σουηδία, όπου ζει τα τελευταία χρόνια. Η έκθεση αυτή είναι ενταγμένη στο πλαίσιο της γνωριμίας του δημιουργικού έργου του με το Χανιώτικο κοινό, αφού στο ΚΑΜ στις 25, 26 και 27 Απριλίου θα παρουσιαστούν 6 ταινίες του από τις συνολικά 63 που έχει δημιουργήσει καθώς και το βιβλίο του: “Ο μονόλογος του καθρέφτη” στις 3 Μαίου.

ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ
Παρατάθηκε έως τις 20 Μαίου για το κοινό στη Δημοτική Πινακοθήκη η λειτουργία της έκθεσης: “Εκφραστές του μοντέρνου”  – εικαστικά έργα από τη σύλλογή Γιώργου Ν. Βογιατζόγλου, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ “0”
Εκθεση ζωγραφικής με τίτλο: “Μορφές” των Ευαγγελίας Βολακάκη και  Μανωλίας Κοκολογιάννη εγκαινιάζεται το Σάββατο 29 Απριλίου στο “Μεγάλο Ο” (Γρηγορίου Ε’ 69, στον δρόμο της Πυροσβεστικής) στα Χανιά στις 7 το απόγευμα και θα διαρκέσει έως τις 13 Μαίου.

The Design Bar
Maria Orfanoudaki

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.