Μουσείο Τυπογραφείας

Εκθέσεις φωτογραφίας

Δύο εκθέσεις φωτογραφίας, οι:  Photometria Awards 2017 love και Φωτοbook Dummy Awards 2017, παρουσιάζονται στα Χανιά, στον Ιστιοπλοικό Ομιλο Χανίων (Νεώριο Μόρο) από τις 19 έως τις 28 Ιανουαρίου.
Τα εγκαίνια θα γίνουν την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου στις 8 μ.μ. ενώ οι ώρες λειτουργίας τους θα είναι καθημερινά από τις 10 το πρωί έως τις 10 το βράδυ.
Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.
Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «το Photometria International Photography Festival, η Λέσχη Φωτογραφίας και Κινηματογράφου Χανίων και ο Ιστιοπλοϊκός όμιλος Χανίων, παρουσιάζουν την φωτογραφική έκθεση με θέμα την “Love” η οποία αποτελείται από τις 25 καλύτερες φωτογραφίες που επιλέχθηκαν από την κριτική επιτροπή του Photometria International Photography Festival 2017 καθώς και την έκθεση των Φωτοbook Dummy Awards 2017. Οι εκθέσεις εγκαινιάστηκαν στα Ιωάννινα τον Ιούνιο του 2017».

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.