Μουσείο Τυπογραφείας

Εκθεση φωτογραφίας από σπουδαστές του ΙΕΚ Χανίων

Μετά από δύο χρόνια σπουδών στο ΙΕΚ Χανίων, οι απόφοιτοι μαθητές παρουσιάζουν σε έκθεση που ξεκίνησε την περασμένη Παρασκευή φωτογραφίες από τα δρώμενα και τις ασκήσεις που δούλεψαν στη διάρκεια των σπουδών τους.
H έκθεση φωτογραφίας παρουσιάζεται στην Πύλη Σαμπιονάρα, με τους μαθητές του δημοσίου ΙΕΚ να έχουν πραγματοποιήσει πολύ καλή δουλειά.
«Το πρόγραμμα σπουδών γίνεται υπό την αιγίδα του ιδρύματος δια βίου μάθησης και στόχος του είναι να καλλιεργηθούν και να αναπτυχθούν ικανότητες και δεξιότητες από μεριάς των εκπαιδευόμενων όσον αφορά ένα ευρύ φάσμα φωτογραφικών εφαρμογών, εμπορικών και καλλιτεχνικών», σημειώνει μιλώντας στα “Χ.ν.” ο εκ των συντελεστών του τμήματος φωτογραφίας από το ΙΕΚ Χανίων, Γιάννης Κουκουράκης, εξηγώντας για το τι παρουσιάζεται στην έκθεση, ενώ ένα από τα άτομα που συμμετέχει με δικές της φωτογραφίες στην έκθεση, η Λένα Λαμπράκη, τονίζει ότι, «ήταν ένα δύσκολο εγχείρημα, αλλά με την καθοδήγηση και τη βοήθεια των καθηγητών μας πήγαν όλα στην πορεία πολύ καλά και εύκολα. Στην αρχή ήταν δύσκολο μέχρι να εξοικειωθούμε, κάποιοι είχαμε οικειότητα με τη φωτογραφία, κάποιοι άλλοι όχι».
Η έκθεση θα διαρκέσει έως το Σάββατο 24 Αυγούστου.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.