Μουσείο Τυπογραφείας

ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ

Εκπαιδευτικοί ψάχνουν… σπίτι

Λύση στο πρόβλημα αναζητά ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών σε συνεργασία με τον Σύλλογο Ιδιοκτητών Τουριστικών Καταλυμάτων «Άπτερα»

Σοβαρό πρόβλημα εξεύρεσης κατοικίας αντιμετωπίζουν αναπληρωτές εκπαιδευτικοί που διορίζονται στο Νομό και αναζητούν κατοικία προς ενοικίαση καθώς είτε δεν υπάρχουν διαθέσιμα καταλύματα είτε αυτά που υπάρχουν διατίθενται σε υψηλές τιμές. Είναι χαρακτηριστική η περίπτωση εκπαιδευτικού που διαμένει σε… κάμπινγκ στην περιοχή της Παλαιόχωρας.

Λύση στο πρόβλημα εξεύρεσης στέγης που αντιμετωπίζουν οι εκπαιδευτικοί πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης στο Νομό Χανίων, προσπαθεί να βρει ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών που σήμερα το απόγευμα με πρωτοβουλία του συναντήθηκε με το Δ.Σ του Συλλόγου Ιδιοκτητών Τουριστικών Καταλυμάτων «Άπτερα».
Στόχος της συνάντησης ήταν να διερευνηθεί η δυνατότητα μελών του Συλλόγου Ιδιοκτητών Τουριστικών Καταλυμάτων «Άπτερα» που έχουν διαθέσιμα στούντιο – επιπλωμένα διαμερίσματα και δεν δεσμεύονται από κάποιο συμβόλαιο, να τα μισθώσουν σε εκπαιδευτικούς για μια ορισμένη περίοδο. Να σημειωθεί ότι ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Τουριστικών Καταλυμάτων «Άπτερα» αριθμεί πάνω από 1.000 μέλη από όλο το Νομό Χανίων.

Αναλυτικό ρεπορτάζ στο αυριανό φύλλο των Χανιώτικων νέων

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.