Μουσείο Τυπογραφείας

Εκλεψαν και έβαλαν φωτιά σε περίπτερο στα Χανιά (φωτ. – video)

Ενα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε στα Χανιά τα ξημερώματα της Δευτέρας όταν άγνωστος/οι δράστης/ες έκλεψαν και στην συνέχεια έβαλαν φωτιά και έκαψαν περίπτερο στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη.

Σύμφωνα με την ιδιοκτήτρια του περιπτέρου περίπου στις 5 το πρωί χτύπησε ο συναγερμός της επιχείρησης, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις οι δράστες μπήκαν από την πλαϊνή πόρτα του περιπτέρου και πήραν όσα ψιλά βρήκαν στο περίπτερο, σοκολάτες και άλλα είδη ενώ στην συνέχεια άδειασαν ένα μπουκάλι με εύφλεκτο υλικό και έβαλαν φωτιά.

Σύμφωνα με υπολογισμούς μόνο η αξία των κατεστραμμένων τσιγάρων ξεπερνά τα 8.000 ευρώ.
Η πυρκαγιά έγινε αντιληπτή από περίοικους οι οποίοι έσπευσαν να την σβήσουν, ενώ στο σημείο έφτασαν και δύο πυροσβεστικά οχήματα με το ανάλογο προσωπικό.

Την αγανάκτησή τους για το συμβάν δήλωσαν και οι γείτονες καθώς όπως τόνισαν η ιδιοκτήτρια είναι αγαπητή στην περιοχή καθώς πάντα βοηθούσε τη γειτονιά.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.