Μουσείο Τυπογραφείας

Εκδηλώσεις μνήμης

6_515_386_100Διήμερο επετειακών εκδηλώσεων πραγματοποιούνται στη Μαλάθυρο Κισσάμου σήμερα και αύριο, για την συμπλήρωση 74 χρόνων της ομαδικής εκτέλεσης 61 Μαλαθυριανών από τα Γερμανικά στρατεύματα κατοχής τον Αύγουστο του 1944.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει: ΣΑΒΒΑΤΟ: Ώρα 17:00. Εκκίνηση “Πορείας μνήμης” από την εκκλησία Μεταμόρφωση του Σωτήρος μέχρι τον τόπο της θυσίας των 61 Μαλαθυριανών στη θέση φαράγγι Μάκρωνα. Ώρα 18:00. Εσπερινός – Τρισάγιο (Στη θέση φαράγγι). Ώρα 21:00. Εσπερίδα Μνήμης: Στον αύλειο χώρο του Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου Μαλαθύρου. Προβολή βίντεο (Αφιέρωμα στην μνήμη των ηρώων) Η εκδήλωση θα πλαισιωθεί με τη συμμετοχή τμήματος της Χορωδίας της Ι.Μ.Κ.Σ με επετειακά τραγούδια. ΚΥΡΙΑΚΗ : Ώρα 7:30. Θεία Λειτουργία στον Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου Μαλαθύρου Ώρα 10:00. Επιμνημόσυνη δέηση στο ηρώο πεσόντων – Χαιρετισμός Δημάρχου Κισσάμου κ. Σταθάκη Θεόδωρου – Ομιλία από το Μπαμπουνάκη Νικόλαο, Πρόεδρο Πολιτιστικού Συλλόγου Μαρτυρικής Μαλαθύρου (απόγονος θυμάτων) – Ριζίτικο τραγούδι από τον σύλλογο ριζιτών “Η Κίσσαμος” – Κατάθεση στεφάνων

Maria Orfanoudaki

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.