Μουσείο Τυπογραφείας

ΣΤΗ ΛΙΜΝΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ

Εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Πρωτομαγιάς

limni-agiasΠοικίλες εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Πρωτομαγιάς διοργανώνει ο Δήμος Χανίων στη λίμνη της Αγιάς την Τρίτη 3 Μαΐου.
Eιδικότερα, την εκδήλωση στη λίμνη της Αγιάς, η οποία θα ξεκινήσει στις 12 μ., θα πλαισιώσουν μουσικά οι Κρητικοί καλλιτέχνες Χάρης και Γιώργος Παντερμάκης. Η εκδήλωση περιλαμβάνει παραδοσιακούς χορούς από τους Χορευτικούς Συλλόγους της Δ.Ε. Θερίσου: Παραδοσιακή Συντροφιά Δ. Κρήτης “Ονειροκρήτες” και τον Μουσικοχορευτικό Σύλλογο “Λευκορίτη”, ενώ σε αυτή θα συμμετάσχει και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγιάς.
Παράλληλα, στο πλαίσιο της εκδήλωσης, η οποία θα έχει ελεύθερη είσοδο, τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να απασχοληθούν δημιουργικά με δρώμενα, δραστηριότητες, πολλές εκπλήξεις και φουσκωτά κάστρα.
Στο μεταξύ, την Κυριακή 8 Mαΐου, στις 11 π.μ., ο Πολιτιστικός Σύλλογος “Πασακάκι – Χαρακιά” και η Δημοτική Κοινότητα Μουρνιών, σε συνεργασία με το Εργατικό Κέντρο, διοργανώνουν στο Μνημείο Ειρήνης και Εργαζομένων στο Πασακάκι εκδήλωση για την εργατική Πρωτομαγιά.
Θα πραγματοποιηθεί σύντομη ομιλία από τον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Χανίων Ιωάννη Μανωλικάκη και θα ακολουθήσει κατάθεση στεφάνων από φορείς και Συλλόγους.

The Design Bar
Maria Orfanoudaki

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.