Μουσείο Τυπογραφείας

Εκδήλωση στο ΓΕΛ Ακρωτηρίου σε συνεργασία με το “Χαμόγελο του Παιδιού”

Ενημερωτική εκδήλωση,  διοργανώνει όπως ανακοινώθηκε, το Γενικό Λύκειο Ακρωτηρίου σε συνεργασία με τον οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Όπως ανακοινώθηκε η  εκδήλωση με θέμα “Ασφάλεια στο Διαδίκτυο” και εισηγήτρια την Μάνια Τσίλλη, θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Σχολείου την Δευτέρα 25 Νοεμβρίου στις 5:30 το απόγευμα.

Όπως αναφέρει μεταξύ άλλων η σχετική ανακοίνωση «οι ψυχολόγοι του οργανισμού “Το Χαμόγελο του Παιδιού” βασιζόμενοι σε περιπτώσεις αληθινών περιστατικών θα πραγματοποιήσουν μια παρέμβαση για το διαδίκτυο, αναδεικνύοντας, σημαντικούς κινδύνους, που μπορεί να κρύβονται πίσω από μια οθόνη, όπως είναι το cyber-bullying κ.ά. Παράλληλα αναδεικνύοντας τα οφέλη του διαδικτύου. Στη συνέχεια, οι ψυχολόγοι του οργανισμού θα δώσουν χρήσιμες συμβουλές σχετικά με τον τρόπο ασφαλούς πλοήγησης στο διαδίκτυο. Πώς θέτουμε όρια στα παιδιά μας»

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.